Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
Pearl River Network rtmp://123.65.3.7/iliuehika/va Hengshui comprehensive newsrtmp://rtmp.hsrtv.cn/multicast/hsrtv1 Hengshui Pictures Entertainmentrtmp://rtmp.hsrtv.cn/multicast/hsrtv2 Hengshui public channel rtmp://rtmp.hsrtv.cn/multicast/hsrtv3
Dajem i nagradu i reputaciju ++, ako mi neko posalje TV Gorazde (TVBPK), i jos plus veeliko hvala. Bez sale, stvarno mi treba, a nadam se da se mogu zauzvrat necim slicnim oduziti.
Dajem i nagradu i reputaciju ++, ako mi neko posalje TV Gorazde (TVBPK), i jos plus veeliko hvala. Bez sale, stvarno mi treba, a nadam se da se mogu zauzvrat necim slicnim oduziti.
Da moze ikako poslao bih ti TV BPK a znas da Moja web tv neide dalje sem bhtelecom korisnika ,poslao bih ti u Rozaje pa i cijelu Ustikolinu .
Poruku je uredio: brajlla - Subota, 08.03.14, 17:59
Sav sadrzaj koji se nalazi na nasem forumu sluzi iskljucivo u edukativne svrhe, svaka upotreba i koristenje nelegalnih programa i televizijskih streamova je zakonom kaznjiva, kupite ili se preplatite na legalan program ili televizijski paket.
All content on our forum serves exclusively for educational purposes, every use and use of illegal programs and television streams is punishable by law, purchased or paid to a legal program or television package.