Cetvrtak, 24.05.18
Dobro dosli: Gost | RSS
Novi Postovi        Pretrazivac Postova        Forum Clanovi        Pravila Forum-a        RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum » MOBITELI » Sve za mobilne telefone » Tri načina za ubrzanje vašeg Android telefona
Tri načina za ubrzanje vašeg Android telefona
peja Post broj: 1 - Petak, 10.01.14, 20:33
Porucnik
Poruka: 503
Status:
Vjerovatno ste voljeli svoj Android telefon kada je bio nov, i kada ste mogli da prolazite kroz različite aplikacije sa lakoćom, ali ako vas sada kašnjenje u interfejsu ili između tapkanja počinju nervirati, ne bojte se, jer u ovom članku ćemo probati neke od osnovnih načina za ubrzanje vašeg Android telefona.

Izbrišite keš iz aplikacija

Otkako imate svoj telefon, aplikacije na njemu generišu keš, koji koristi resurse vašeg telefona, što znači da će posle određenog vremena usporiti vaš telefon. Da biste očistili keš, jednostavno posjetite svaku stranicu aplikacija u podešavanjima i izbrišite keš na svakoj pojedinačnoj aplikaciji na telefon.

Problem nastaje kada imate mnogo aplikacija na vašem telefonu, pa to može da potraje dugo, ali postoji i za to rješenje u obliku aplikacije App Cache Cleaner, koju možete besplatno preuzeti sa Google Play prodavnice. Ova aplikacija vam omogućava da obrišete keš na svim instaliranim aplikacijama u telefonu u samo jednom potezu, da ne biste potrošili mnogo vremena radeći to ručno.

Onemogućite ili izbrišite aplikacije koje ne koristite


Takođe možete onemogućiti ili deinstalirati neke od aplikacija koje ne koristite, a koje mogu da izjedaju sistemske resurse, jer rade u pozadini. Neke od aplikacija koje ćete vjerovatno željeti da izbrišete su preinstalirane na vašem telefonu. Ako je vaš Android root-ovan, možete se lako osloboditi takvih aplikacija. Ako ne, možete otići u podešavanje aplikacije i onemogućiti je, kako bi je spriječili da koristi resurse vašeg telefona.

Uklonite widgete i prečice sa početnog ekrana

Widgeti i prečice koje imate na svom početnom ekranu su možda estetski prijatni, ali oni takođe doprinose sporom odzivu vašeg telefona, zato ne bi bilo loše da ih uklonite, kako bi telefon živnuo.

Primjenom ova tri prijedloga, možete značajno ubrzati vaš Android telefon.
panto032 Post broj: 2 - Ponedjeljak, 03.02.14, 11:41
Vojnik
Poruka: 32
Status:
Ya ove varijante postooji masa aplikacija na google prodavnici.. Recimo Ccleaner ili neka slicna aplikacija
Alibaba1 Post broj: 3 - Subota, 22.02.14, 15:32
Vojnik
Poruka: 27
Status:
hvala
lacky Post broj: 4 - Ponedjeljak, 24.02.14, 18:13
Vojnik
Poruka: 68
Status:
ja koristim clean master i extra je aplikacija.
zacas Post broj: 5 - Petak, 09.01.15, 15:33
Vojnik
Poruka: 68
Status:
hvala
toda81 Post broj: 6 - Subota, 07.01.17, 15:47
Vojnik
Poruka: 8
Status:
Ali ako koristite iGO navigaciju,a imate neki cleaner obavezno u podesavanjima cleanera stavite iGO folder u izuzetke jer ce vam u protoivnom cleaner obrisati neke fajlove koji u stvari nisu virus i iGO vam nece raditi. To se mnogima desava i uvek kada nekome namestim navigaciju obavezno to napomenem
Forum » MOBITELI » Sve za mobilne telefone » Tri načina za ubrzanje vašeg Android telefona
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

-"TOP 25 FORUMASA"-

Sav sadrzaj koji se nalazi na nasem forumu sluzi iskljucivo u edukativne svrhe, svaka upotreba i koristenje nelegalnih programa i televizijskih streamova je zakonom kaznjiva, kupite ili se preplatite na legalan program ili televizijski paket.
All content on our forum serves exclusively for educational purposes, every use and use of illegal programs and television streams is punishable by law, purchased or paid to a legal program or television package.
Converter M3U Playlists Provjerite protok Playlist