Srijeda, 23.05.18
Dobro dosli: Gost | RSS
Novi Postovi        Pretrazivac Postova        Forum Clanovi        Pravila Forum-a        RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum » MOBITELI » Sve za mobilne telefone » Prevodite uživo razgovor pomoću Guglove android aplikacije
Prevodite uživo razgovor pomoću Guglove android aplikacije
peja Post broj: 1 - Cetvrtak, 09.01.14, 23:32
Porucnik
Poruka: 503
Status:
Gugl prevodilac za Android je veoma moćna aplikacija za prevođenje teksta i reči između bilo koja dva jezika. Omogućava i da čujete izgovor riječi na stranom jeziku, kao i da prevodite tekst sa slike koju uslikate telefonom. Odnedavno je uvedena nova funkcionalnost, a to je mogućnost da prevodite rečenice dok pričate uživo.

Zamislite situaciju da ste na odmoru, upoznate nekog Španca koji ne govori vaš jezik niti vi njegov, pa ne znate kako da se sporazumete. Uz pomoć Gugl prevodioca možete da prevodite izgovorene rečenice i tako vodite komunikaciju. On izgovori rečenicu na španskom, vama aplikacija prevede značenje na vas jezik, pa vi smislite odgovor i izgovorite na vasem jeziku, a aplikacija sve prevede na španski.

Pokazaćemo vam kako to funkcioniše. Potrebno je da imate najnoviju verziju aplikacije Gugl prevodilac, kao i da budete prikačeni na internet.

Nakon toga je samo potrebno da odaberete jezike sa kog i na koji prevodite. Jezike možete veoma lako da prebacujete klikom na dve strelice Za početak prevođenje kliknite na malu ikonicu mikrofona.

Sada počinje snimanje govora, i potrebno je da uperite telefon u sagovornika kako bi se bolje detektovao izgovor.

Aplikacija potom prevodi izgovoreni tekst na izabrani, sa sve izgovorom. Sve se obavlja veoma brzo i lako i možete simultano da prevodite ceo razgovor


Poruku je uredio: peja - Cetvrtak, 09.01.14, 23:42
zacas Post broj: 2 - Petak, 09.01.15, 15:22
Vojnik
Poruka: 68
Status:
hvala
mikki2x Post broj: 3 - Ponedjeljak, 02.01.17, 14:25
Vojnik
Poruka: 12
Status:
hvala
Forum » MOBITELI » Sve za mobilne telefone » Prevodite uživo razgovor pomoću Guglove android aplikacije
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

-"TOP 25 FORUMASA"-

Sav sadrzaj koji se nalazi na nasem forumu sluzi iskljucivo u edukativne svrhe, svaka upotreba i koristenje nelegalnih programa i televizijskih streamova je zakonom kaznjiva, kupite ili se preplatite na legalan program ili televizijski paket.
All content on our forum serves exclusively for educational purposes, every use and use of illegal programs and television streams is punishable by law, purchased or paid to a legal program or television package.
Converter M3U Playlists Provjerite protok Playlist