Petak, 20.04.18
Dobro dosli: Gost | RSS
Novi Postovi  **   Pretrazivac Postova  **   Forum Clanovi  **   Pravila Forum-a  **   RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum » ZABAVA I RAZONODA » Knjige,Price,Tekstovi,Vicevi,Smijesne slike i dr. » Otok
Otok
odmah Post broj: 1 - Utorak, 08.10.13, 22:11
Vojnik
Poruka: 10
Status:
Zamislite jedan otok u oceanu. Otok je potpuno neistražen, ne zna se ima li života na njemu. Vrijeme je kolonija i jedna ekspedicija dobije zadatak da istraži otok i provjeri postoji li mogućnost naseliti otok i izgraditi grad. Vođa ekspedicije šalje četiri broda s posadom da istraže otok svaki s jedne strane. Kreće prvi brod. Ubrzo kapetan broda javlja vođi ekspedicije da je nemoguće pristati na otok zbog visokih i velikih stijena. Vratili su se u bazu neobavljena posla. Kreće drugi brod. Uspjeli su se približiti otoku s te strane međutim nisu uspjeli pristati zbog močvarnog tla. Zaključili su kako nema šanse da tu izgrade naselje i vratili su se nazad u bazu. Zatim, ide treći brod. Pristali su na obalu otoka i uspjeli se iskrcati. Područje je bilo prekriveno velikom gustom šumom nalik džungli. Nije im se svidjelo što su vidjeli te su se i oni vratili u bazu zaključivši kako je vrlo teško naseliti takav otok. I na kraju, krenuo je i četvrti brod prema zadnjoj neistraženoj strani otoka. Čim su se približili otoku bili su oduševljeni jer ništa ljepše u životu nisu vidjeli. Dočekala ih je prekrasna oaza, pješčana plaža, raj na zemlji te su počeli planirati kako će tu graditi naselje.

I pitanje glasi: „Tko govori istinu?“ Svi, naravno. I onda se pitamo što je zapravo istina? Istina je u oku promatrača. Ovisi o našoj percepciji, kako mi doživljavamo stvarnost oko sebe. Svatko od nas ima svoju istinu, koju vidi, čuje i osjeća, međutim na drugoj strani ona nije takva. I upravo tu dolazi do problema jer mi pretpostavljamo da ono što mi vidimo i kako to vidimo, vide i drugi. A oni imaju svoju istinu. Zbog toga, većina odluka i zaključaka koje donosimo uglavnom su pogrešne jer ih uzimamo samo na temelju naših pretpostavki i onoga kako mi doživljavamo stvarnost koju vidimo, a zapravo nemamo cijelu sliku, potpune informacije i činjenice koje bi nam pomogle da donesemo ispravniju i bolju odluku.
Aca5712 Post broj: 2 - Subota, 14.12.13, 19:29
Vojnik
Poruka: 19
Status:
LEPO
GRIMER Post broj: 3 - Subota, 21.12.13, 20:01
Zastavnik
Poruka: 105
Status:
biggrin
sime Post broj: 4 - Utorak, 04.02.14, 19:15
Vojnik
Poruka: 89
Status:
Auuuu kakav tekst :))
kica Post broj: 5 - Petak, 14.03.14, 21:09
Vojnik
Poruka: 29
Status:
Predivno
Forum » ZABAVA I RAZONODA » Knjige,Price,Tekstovi,Vicevi,Smijesne slike i dr. » Otok
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

-"TOP 25 FORUMASA"-

Sav sadrzaj koji se nalazi na nasem forumu sluzi iskljucivo u edukativne svrhe, svaka upotreba i koristenje nelegalnih programa i televizijskih streamova je zakonom kaznjiva, kupite ili se preplatite na legalan program ili televizijski paket.
All content on our forum serves exclusively for educational purposes, every use and use of illegal programs and television streams is punishable by law, purchased or paid to a legal program or television package.
Converter M3U Playlists Provjerite protok Playlist