Nedjelja, 24.09.17
Dobro dosli: Gost | RSS
Novi Postovi  *   Pretrazi Postove  *   Clanovi  *   Pravila Forum-a  *   RSS
Page 1 of 11
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber 
Forum » ZABAVA I RAZONODA » Knjige,Price,Tekstovi,Vicevi,Smijesne slike i dr. » Otok
Otok
odmah Post broj: 1 - Utorak, 08.10.13, 22:11
Vojnik
Poruka: 10
Status:
Zamislite jedan otok u oceanu. Otok je potpuno neistražen, ne zna se ima li života na njemu. Vrijeme je kolonija i jedna ekspedicija dobije zadatak da istraži otok i provjeri postoji li mogućnost naseliti otok i izgraditi grad. Vođa ekspedicije šalje četiri broda s posadom da istraže otok svaki s jedne strane. Kreće prvi brod. Ubrzo kapetan broda javlja vođi ekspedicije da je nemoguće pristati na otok zbog visokih i velikih stijena. Vratili su se u bazu neobavljena posla. Kreće drugi brod. Uspjeli su se približiti otoku s te strane međutim nisu uspjeli pristati zbog močvarnog tla. Zaključili su kako nema šanse da tu izgrade naselje i vratili su se nazad u bazu. Zatim, ide treći brod. Pristali su na obalu otoka i uspjeli se iskrcati. Područje je bilo prekriveno velikom gustom šumom nalik džungli. Nije im se svidjelo što su vidjeli te su se i oni vratili u bazu zaključivši kako je vrlo teško naseliti takav otok. I na kraju, krenuo je i četvrti brod prema zadnjoj neistraženoj strani otoka. Čim su se približili otoku bili su oduševljeni jer ništa ljepše u životu nisu vidjeli. Dočekala ih je prekrasna oaza, pješčana plaža, raj na zemlji te su počeli planirati kako će tu graditi naselje.

I pitanje glasi: „Tko govori istinu?“ Svi, naravno. I onda se pitamo što je zapravo istina? Istina je u oku promatrača. Ovisi o našoj percepciji, kako mi doživljavamo stvarnost oko sebe. Svatko od nas ima svoju istinu, koju vidi, čuje i osjeća, međutim na drugoj strani ona nije takva. I upravo tu dolazi do problema jer mi pretpostavljamo da ono što mi vidimo i kako to vidimo, vide i drugi. A oni imaju svoju istinu. Zbog toga, većina odluka i zaključaka koje donosimo uglavnom su pogrešne jer ih uzimamo samo na temelju naših pretpostavki i onoga kako mi doživljavamo stvarnost koju vidimo, a zapravo nemamo cijelu sliku, potpune informacije i činjenice koje bi nam pomogle da donesemo ispravniju i bolju odluku.
Aca5712 Post broj: 2 - Subota, 14.12.13, 19:29
Vojnik
Poruka: 19
Status:
LEPO
GRIMER Post broj: 3 - Subota, 21.12.13, 20:01
Zastavnik
Poruka: 105
Status:
biggrin
sime Post broj: 4 - Utorak, 04.02.14, 19:15
Vojnik
Poruka: 89
Status:
Auuuu kakav tekst :))
kica Post broj: 5 - Petak, 14.03.14, 21:09
Vojnik
Poruka: 29
Status:
Predivno
Forum » ZABAVA I RAZONODA » Knjige,Price,Tekstovi,Vicevi,Smijesne slike i dr. » Otok
Page 1 of 11
Search:

Forum Chat Samo reg. clanovi imaju pristup CHAT BOX-u
-"TOP 25 FORUMASA"-
Gledanje Pay TV kanala bez valjane pretplate je ilegalno, sve datoteke/informacije ovdje su samo za obrazovne svrhe.
Watching Pay TV channels without a valid subscription is illegal , all files/information here are only for educational purposes only.
Converter M3U Playlists Provjerite protok Playlist