Ponedjeljak, 18.06.18
Dobro dosli: Gost | RSS
Novi Postovi        Pretrazivac Postova        Forum Clanovi        Pravila Forum-a        RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum » ZABAVA I RAZONODA » Knjige,Price,Tekstovi,Vicevi,Smijesne slike i dr. » Prepreka na putu
Prepreka na putu
odmah Post broj: 1 - Utorak, 08.10.13, 20:17
Vojnik
Poruka: 10
Status:
Jednom davno, jedan kralj je naredio da se postavi veliki kamen na put. Potom se kralj sakrio i motrio da li će neko da pomjeri kamen. Neki od kraljevih najbogatijih trgovaca i dvorana su prošli putem i prosto ga zaobišli.

Mnogi su naglas krivili kralja što nije održavao puteve čistim, ali niko nije učinio ništa da skloni kamen sa puta. A onda je naišao seljak koji je nosio tovar povrća. Kad je prišao velikom kamenu, seljak je odložio svoj teret i pokušao da pomjeri kamen sa puta.

Nakon mnogo guranja i naprezanja, konačno je uspio. Podižući svoj tovar sa puta, primjetio je kesu tamo gde je stajao kamen dok ga nije pomjerio.

U kesi se nalazilo mnogo zlatnika i poruka od kralja u kojoj je pisalo da je zlato namjenjeno osobi koja pomjeri kamen sa puta. Seljak je naučio ono što mnogi nisu shvatili.

Svaka prepreka predstavlja priliku za napredak.
zacas Post broj: 2 - Srijeda, 17.12.14, 12:13
Vojnik
Poruka: 68
Status:
dobar
Meoi Post broj: 3 - Nedjelja, 12.06.16, 17:55
Vojnik
Poruka: 1
Status:
biggrin
Forum » ZABAVA I RAZONODA » Knjige,Price,Tekstovi,Vicevi,Smijesne slike i dr. » Prepreka na putu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

-"TOP 25 FORUMASA"-

Sav sadrzaj koji se nalazi na nasem forumu sluzi iskljucivo u edukativne svrhe, svaka upotreba i koristenje nelegalnih programa i televizijskih streamova je zakonom kaznjiva, kupite ili se preplatite na legalan program ili televizijski paket.
All content on our forum serves exclusively for educational purposes, every use and use of illegal programs and television streams is punishable by law, purchased or paid to a legal program or television package.
Converter M3U Playlists Provjerite protok Playlist