Ponedjeljak, 21.05.18
Dobro dosli: Gost | RSS
Novi Postovi        Pretrazivac Postova        Forum Clanovi        Pravila Forum-a        RSS
Forum moderator: borivoje, smin, nolte, Dilber  
Forum » FILMOVI I SERIJE » Sve o filmovima i serijama.. » NAJNOVIJI WEB FILMOVI SA PRIJEVODOM (Najnoviji Online Filmovi 2015-2016 (sa prijevodom))
NAJNOVIJI WEB FILMOVI SA PRIJEVODOM
Sultan-Mirza™ Post broj: 61 - Ponedjeljak, 11.08.14, 21:16
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
The Other Woman (2014)
OPIS: Glavna junakinja je konacno srela sjajnog momka i sa njim je u srecnoj vezi… dok ne sazna da je ozenjen. I zena i ljubavnica su sokirane, ali neocekivano postaju prijateljice. Kada saznaju da on ima jos jednu ljubavnicu, sve tri odlucuju da se osvete muskarcu koji ih je sve lagao.

Sultan-Mirza™ Post broj: 62 - Ponedjeljak, 11.08.14, 21:27
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Blended (2014)
OPIS: Nakon katastrofalnog sastanka na slijepo, samohrani roditelji Lauren i Jim se slazu u jednoj stvari: ne zele vise nikada da vide jedno drugo. Medjutim, nakon sto se oboje odvojeno prijave za odmor sa decom, prinudjeni su provoditi zajedno vrijeme u africkom safari resortu.

Sultan-Mirza™ Post broj: 63 - Ponedjeljak, 11.08.14, 21:33
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Ninja Apocalypse (2014)
Framed for assassinating the Grandmaster, the Lost Ninja Clan must battle their way up an underground nuclear bunker filled with hordes of supernatural enemies, mutants and flesh eating zombies. Trapped a thousand feet below the earth’s crust, these ninjas will face hell.

Sultan-Mirza™ Post broj: 64 - Ponedjeljak, 11.08.14, 21:46
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Behaving Badly (2014)
Rik ima 18 godina i spreman je na sve kako bi osvojio Ninino srce! Ali, u borbi za osvajanje djevojke iz snova, mora da se takmiči sa njenim bivšim, koji je popriličan ludak, napaljenom majkom svog najboljeg druga, manijakalnim menadžerom striptiz-kluba, perverznim direktorom, lascivnim sveštenikom, samoubilački nastrojenom majkom i svetim ocem zaštitnikom sumnjivog morala...

Sultan-Mirza™ Post broj: 65 - Ponedjeljak, 11.08.14, 21:53
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Gun Woman (2014)
A brilliant doctor on a quest for revenge buys a young woman and trains her to be the ultimate assassin, implanting gun parts in her body that she must later assemble and use to kill her target before she bleeds to death.A brilliant doctor on a quest for revenge buys a young woman and trains her to be the ultimate assassin, implanting gun parts in her body that she must later assemble and use to kill her target before she bleeds to death.

Sultan-Mirza™ Post broj: 66 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:07
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Highway (2014)
OPIS: Mlada gradska djevojka, puna života, vozi se autocestom sa svojim zaručnikom za kojeg se treba udati za nekoliko dana. Njezina sreća se ruši jer ju otmu i njezin život više nikada neće biti isti. Njen otac, bogati industrijalac ne želi platiti odkupninu za nju, ali vođa otmičara ne odustaje od svog plana i ne pušta je na slobodu. Vremenom stvara prisnu vezu sa otmičarom i iako je zarobljena po prvi put u životu se osjeća slobodnom.

Sultan-Mirza™ Post broj: 67 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:14
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Cold in July (2014)
Opis
Vrele ljetnje noći, 1989. godine, porodičnog čovjeka Ričarda Dejna probudio je provalnik. U panici, upucao ga je, ali košmar je tek tada počeo... Mada proglašen za gradskog heroja, uskoro počinje da se brine za bezbjednost članova svoje porodice. Jer, provalnikov otac Ben, bivši robijaš, dolazi u grad željan osvete!

Sultan-Mirza™ Post broj: 68 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:19
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
The Hooligan Factory (2014)
Danny wants something more. Expelled from school and living in his grandfathers flat, he longs to live up to the image of his estranged father Danny Senior. Sent to prison for force feeding a judge his own wig Danny Senior was a legend and Danny is looking for a way to emulate his father's achievements and rise to be "top boy".

Sultan-Mirza™ Post broj: 69 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:22
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Hercules Reborn (2014)
Opis: Priča se odvija u antičkoj Grčkoj usljed krvavog i nemilosrdnog puča. Zli velmoža otima lijepu ženu mladog oficira koji u očajanju traži pomoć od Herkula, posrnulog junaka koji živi u izgnanstvu zbog brutalnog ubistva sopstvene porodice. Iako u prvom trenutku odbija, inspirisan hrabrošću mladog oficira i željom za sopstvenim spasenjem, ipak pristaje. Kreću u zajednički pohod da spasu mladu i povrate Herkulovu čast.

Sultan-Mirza™ Post broj: 70 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:28
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Transcendence (2014) HD
Radnja filma prati znanstvenika dr. Willa Castera (Johnny Depp), istraživača koji je stekao slavu, koja je sa sobom donijela i negativne strane zbog rada na radikalnom projektu vezanom uz umjetnu inteligenciju koju on naziva Singularitet (Singularity), što je zapravo moment u kojem računalo razvije svjesnost. Njegov rad je toliko kontroverzan da dr.Caster postane meta atentatora. Rana koju je zadobio je smrtonosna te njegova žena Evelyn (Rebecca Hall) i njegov prijatelj Max (Paul Bettany) shvate da nemaju previše izbora nego isprobati njegov eksperiment i pokušati prenijeti njegovu svijest u računalo. Vrlo brzo otkriju kako on u računalu nije ni približno ista osoba kao što je u stvarnom životu.

Sultan-Mirza™ Post broj: 71 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:41
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Edge of Tomorrow (2014)
Opis: Epska akcija odvija se u bliskoj budućnosti u kojoj je vanzemaljska rasa pogodila Zemlju u neumoljivom napadu, nepobjediva za bilo koju vojnu jedinicu u svijetu. Major Vilijam Kejdž je oficir koji nikada nije video ni dan borbe kada biva uvučen u ono što prerasta u samoubilačku misiju. Nakon što pogine u roku od nekoliko minuta, Kejdž shvata da se našao u vremenskoj petlji koja ga primorava da preživljava istu brutalnu borbu iznova i iznova, boreći se i opet umirući. Ali sa svakom borbom, Kejdž postaje sposobniji, zahvaljujući ratnici specijalnih snaga Riti Vrataski. I dok se Kejdž i Rita bore sa vanzemaljcima, svaki naredni susret sa neprijateljem dovodi ih jedan korak bliže do pobjede.

Sultan-Mirza™ Post broj: 72 - Ponedjeljak, 11.08.14, 22:50
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Beauty and the Beast / La belle et la bête (2014)
Opis: Gansov scenario baziran je na najranijoj poznatoj verziji tradicionalne bajke iz zbirke Gabrijel-Suzan Vilnev "La Jeune Ameriquaine et les Contes Marins" (Mladi Amerikanac i morske priče) iz 1740. godine. Neobično je što se u njoj pojavljuje veoma surova zvijer. Ljepotica i zvijer je porodična priča koja prikazuje univerzalnu bajku o zaljubljenom paru, čija ljubav opstaje uprkos razlikama. Višeslojna priča koja je usmjerena i na djecu i na odrasle, govori između ostalog o moći ljubavi nasuprot materijalizmu i korupciji, što predstavlja relevantnu priču za današnje vrijeme.

Sultan-Mirza™ Post broj: 73 - Utorak, 12.08.14, 00:06
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
300: Rise of an Empire (2014) HD
Otkriva nam šta se odvijalo na moru paralelno u vrijeme slavne bitke u Termopilskom klancu, historijskom podvigu kralja Leonide i 300 ludo hrabrih spatanaca, kroz pomorsku bitku za Artemiziju u kojoj su se sukobili Temistokl i Kserksov pomorski general Artemizija.

Sultan-Mirza™ Post broj: 74 - Nedjelja, 17.08.14, 23:56
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Crawl or Die (2014)
An elite security team assigned the task of protecting the last known woman who can become pregnant, find themselves caught in an endless claustrophobic underground tunnel system. The team …An elite security team assigned the task of protecting the last known woman who can become pregnant, find themselves caught in an endless claustrophobic underground tunnel system. The team …An elite security team assigned the task of protecting the last known woman who can become pregnant, find themselves caught in an endless claustrophobic underground tunnel system. The team …

Sultan-Mirza™ Post broj: 75 - Ponedjeljak, 18.08.14, 00:00
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
The Single Moms Club (2014)
Film govori o samohranim majkama koje pokušavaju da se izbore sa životnim izazovima i nedaćama, te odlučuju da formiraju specijalni krug podrške, pomoću kojeg će izlaziti na kraj sa svakodnevnim problemima…

Sultan-Mirza™ Post broj: 76 - Ponedjeljak, 18.08.14, 00:03
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
A Long Way Down (2014)
Četvoro ljudi sretne se na krovu londonske zgrade u Novogodišnjoj noći, svi sa istom namjerom - da okončaju svoje živote! On je nekada bio poznata tv-ličnost, ona je samohrana majka, a tu su i uvrnuta tinejdžerka, kao i momak koji mašta o tome da bude muzičar, a zapravo je raznosač pizza... Totalni stranci do tada, odlučuju da pruže sebi šansu i oforme neku vrstu "nove porodice", da žive pod istim krovom, kako bi zajedničkim snagama savladali životne probleme koji ih okružuju...

Sultan-Mirza™ Post broj: 77 - Ponedjeljak, 18.08.14, 00:08
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Hasee Toh Phasee (2014)
Nikhil is re-introduced to Meeta nearly ten years after their first meeting. Now, as Nikhil has one week to prove himself worth enough to marry Meeta’s sister Karishma, the old acquaintances become quite close to each other.Nikhil is re-introduced to Meeta nearly ten years after their first meeting. Now, as Nikhil has one week to prove himself worth enough to marry Meeta’s sister Karishma, the old acquaintances become quite close to each other.Nikhil is re-introduced to Meeta nearly ten years after their first meeting. Now, as Nikhil has one week to prove himself worth enough to marry Meeta’s sister Karishma, the old acquaintances become quite close to each other.

Sultan-Mirza™ Post broj: 78 - Ponedjeljak, 18.08.14, 00:23
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
That Awkward Moment (2014)
Nakon što je sve privatne probleme ostavio iza sebe, mladi Zac Efron bacio se na posao. Tako će osim u filmu “Neighbours”, Zack zaigrati i jednu od glavnih uloga u romantičnoj komediji “The Awkward Moment”. Radnja se vrti oko trojice najboljih prijatelja, koji se nađu u onom zbunjujućem trenutku svake veze, kad moraš odlučiti kamo to sve vodi.

Sultan-Mirza™ Post broj: 79 - Ponedjeljak, 18.08.14, 00:30
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
Viy 3D (2014)
U 18 vijeku kartograf Džonatan Grin putuje iz Europe na Istok, te otkriva u jednoj šumi malo selo u kojem ljudi ne liče ninašta što je vidio do tad. Oni su iskopali jarak oko sela i time pokušavaju da se brane od zla, ali možda se zlo krije u njima…

Sultan-Mirza™ Post broj: 80 - Ponedjeljak, 18.08.14, 00:40
Administrator/moderator
Poruka: 8420
Status:
I, Frankenstein (2014)
ŽANR: Akcija, SF, Fantazija
REDITELJ: Stuart Beattie
ULOGE: Yvonne Strahovski, Bill Nighy, Caitlin Stasey
-Smješten u distopijsku sadašnjost gdje opaki i divlji demoni vode bitku za ultimativnu prevlast. Čudovište Victora Frankensteina, Adam, nađe se uhvaćenim negdje između opakih klanova koji se bore da razotkriju tajnu njegove besmrtnosti. Od autora superhita Underworld dolazi ovaj žestoki akcijski triler.

Forum » FILMOVI I SERIJE » Sve o filmovima i serijama.. » NAJNOVIJI WEB FILMOVI SA PRIJEVODOM (Najnoviji Online Filmovi 2015-2016 (sa prijevodom))
Search:

-"TOP 25 FORUMASA"-

Sav sadrzaj koji se nalazi na nasem forumu sluzi iskljucivo u edukativne svrhe, svaka upotreba i koristenje nelegalnih programa i televizijskih streamova je zakonom kaznjiva, kupite ili se preplatite na legalan program ili televizijski paket.
All content on our forum serves exclusively for educational purposes, every use and use of illegal programs and television streams is punishable by law, purchased or paid to a legal program or television package.
Converter M3U Playlists Provjerite protok Playlist